Samtalspartner NLP  

Välkommen till www.gestalt.ws

och välkommen till PO Samtalspartner

Jag heter Per-Otto Sylwan och har arbetat med gestaltterapi i över 30 år.
Gestaltterapi är en mycket effektiv och genomgripande terapimetod som kan hjälpa dig även med problem och besvär som är svåra att komma tillrätta med på annat sätt. Gestaltterapin har stor bredd och täcker såväl kognitiv som djupare känslomässig bearbetning. Det kan vara svårt att hitta andra metoder som på ett lika genomgripande sätt förändrar människors liv. En välutbildad gestaltterapeut har tillgång till många olika metoder och kan välja det som passar för just dig. Inslag finns av hypnosliknande suggestioner, beteendemodifikation samt bearbetning av djupgående känslomässiga låsningar.

Den här sidan har utvecklats för att förstärka Samtalspartners gestaltprofil och för att ge information om gestaltterapi och närliggande ämnen.

Läs mer om gestaltterapi

Jag, PO Samtalspartner finns i Uppsala. Under många år har jag hjälpt människor med ett stort antal varierande problem och besvär . Gestalt och ett gestaltorienterat arbetssätt är centrala i min verksamhet och jag använder gestaltterapi som en viktig metod för behandling och personlig utveckling. När gestaltterapi används i behandlande syfte är det en effektiv och djupgående form av psykoterapi.

Vill du läsa mer om min verksamhets? Gå då till min huvudsida och klicka dig vidare till den information du behöver.

Vill du veta mer om mig personligen så följ denna länk.

Jag arbetar med ett flertal olika metoder, bla har jag zenmeditation och olika avspänningsmetoder som hjälpmedel för att minska stress, hitta mer harmoni.
NLP
är också ett av mina mer viktiga arbetsinstrument som integrerats i min arbetsmetodik. 

Samtalspartners verksamhet riktar sig till såväl enskilda som företag. Jag har i över 25 år arbetat med behandling för grupper och enskilda samt med rådgivning, handledning och coaching för ledning och personal.

Samtalspartner är medlem i Hälsans Hus i Uppsala samt ingår dessutom i ett större nätverk av företag och konsulter med olika kompetenser inom människoorienterat arbete.

Kontakta mig gärna på tel: 018– 51 03 62 eller 0708 – 55 85 33
eller använd denna    e-postlänk.

www.gestalt.org

Gestaltintroduktion

Lästips

 

PO Samtalspartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33
Mottagningsadress: Kålsängsgränd 10C Uppsala

Copyright © 2015--> Per-Otto Sylwan

 


FreeWebSubmission.com

Tillbaka till sidans toppOm
samtalspartner